top of page

REMAKEABLE IS REMARKABLE

 

Vi har som ambition att göra miljön synlig genom vår användning av återbruk och returartiklar. Vi samarbetar gärna med olika typer av partners när vi tar på oss större projekt. Vi har nätverk inom design, sömnad, foto, smink och har även kontakter med modeller i olika storlekar, former, åldrar, kön och nationaliteter.

Vi har själva färdiga projekt eller kan utforma ett med dig. Vår lust att arbeta med färg och form är vår drivkraft.

Carla är utbildad designer och har arbetat i över 30 år i modebranschen. Hon har gått över till att arbeta bara med ReCreateDesign. Det innebär återanvändning av olika material och ett skapande utifrån materialet, med personlig design. 

Carla har läst modevetenskap på Stockholms Universitet och även utbildat sig inom mönsterkonstruktion, sömnad och handel. Hon arbetar kontinuerligt med färg och form. 

 

Kim är Levande Verkstadspedagog, skribent och engagerad i miljörörelsen. Därigenom har intresset för remake växt genom åren, eftersom det förenar återbruk med något lustfyllt som konst och kläder. Hon har varit med i flera konst- och remakeprojekt. 

 

Kan erbjudas:

Redesign av scenkläder till artister som har ett miljömedvetet tänk. Vi syr då upp önskat plagg som passar till aktuell föreställning/show. Vi använder olika returmaterial i skapandet. 

Team Remakeable

rembrandt_carla_kim_180616_006.jpg

Carla Lara och Kim Sandefeldt

Foto: Olof Plym Forshell

Foto: Olof Plym Forshell

bottom of page